HET OXSILAN PROCES

1. Ontvetten
2. Spoelen
3. Oxsilan
4. Demiwater spoelen
5. Droogoven
1. Ontvetten

De eerste stap naar een volledige Oxsilan voorbehandeling is het ontvetten en licht beitsen/etsen van de producten. Hierdoor verbeterd de hechting van de voorbehandeling en wordt het product grondig gereinigd.

2. Spoelen

De producten worden in deze stap voorgespoeld om een optimale reinheid te verkrijgen.

3. Oxsilan

De High Tech voorbehandeling Oxsilan wordt aangebracht nadat de producten grondig gereinigd en gespoeld zijn. Door middel van een sproeiapplicatie worden de producten voorzien van een conversielaag die de producten optimaal beschermt en onderkruip roest voorkomt.

4. Demiwater spoelen

Om de producten gereed te maken voor de droogoven worden de producten nagespoeld met demiwater. Dit gebeurd door middel van een sproei installatie.

5. Droogoven

Om de producten met de voorbehandeling Oxsilan gereed te maken voor de poedercoatlaag worden de producten gedroogd in de inline droogoven. Zonder overhangen zijn de producten snel klaar om verder behandeld te worden. Dit geeft een optimale duurzaamheid.

Oxsilan voorbehandeling.

Geïntegreerd in diverse coatlijnen van Kamp Coating Groep worden producten voorzien van een milieuvriendelijke conversielaag van topkwaliteit. Met de nieuwste lijn in Vianen voorzien van een een snel kleurwissel poedercoatinstallatie met de nieuwste line management inclusief een voorbehandelingstunnel voor de toepassing van de high tech voorbehandeling Oxsilan. 

Oxsilan is High Tech voorbehandeling die veel wordt toegepast in de hoog kwalitatieve automotive branche. Kamp Coating Groep past dit toe in uiteenlopende branches om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Het betreft een voorbehandeling die vrijwel alle voorkomende metalen en legeringen kan beschermen. 

Lees meer over de toepassing van branches voor deze voorbehandeling.

Branches voor Oxsilan
Mart Portret Geen Achtergrond

vraag een offerte aan voor oxsilan.

Naar contact

of vul de advies module in
Coating adviesmodule

De voordelen van
Oxsilan bij Kamp Coating Groep

Geschikt voor multi-metal producten
High Tech voorbehandeling
Meerdere vestigingen
Topkwaliteit
Uitstekende duurzaamheid
Millieuvriendelijk

Zo hielpen we
onze partners

Alle projecten
Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516