7 meerwaarden van kamp coating groep

Bij Kamp Coating Groep denken we graag met u mee in oplossingen en kijken we altijd naar het totaalplaatje. Door het leveren van maatwerk ontvangt u het gewenste coatingsysteem die aan uw wensen en behoeftes voldoet. We denken onder andere met u mee over ketenoptimalisatie, werksnormen, kwaliteit en nieuwe ontwikkelingen. Dit alles kenmerkt Kamp Coating Groep als betrouwbare partner en hoogwaardige leverancier.

Coating adviesmodule

We bieden binnen onze groep uiteenlopende processen aan. Doordat we vele processen onder één dak aanbieden kunnen we onze klanten het gewenste coatingsysteem bieden die gevraagd wordt. Door middel van onze coating adviesmodule hebben klanten de mogelijkheid om zelf een coatingsysteem te configureren die past bij de eisen of de werksnormen. We bieden hierdoor een toegevoegde waarde die verder gaat dan alleen coating.

Vraag een inlog aan

ketenoptimalisatie

Wij denken breder door de Total Cost of Ownership (TCO) los te laten op uw productieketen. Door middel van Supply Chain Management op artikelniveau wordt de productieketen inclusief alle logistieke stappen geoptimaliseerd. Met deze methode zijn de mogelijkheden eindeloos en komen onverwachte verbeteropties in zicht.

Wij gaan verder dan alleen het behandelen van uw producten. Samen nemen we een kijkje naar de productieketen van uw producten om te ontdekken of we de keten kunnen optimaliseren. We bieden onder andere montage, transport en opslag mogelijkheden aan. 

Laat u adviseren

7 schakels van een duurzaam coatingsysteem

Om een duurzaam coatingsysteem met een langere levensduur en ideale toepassing te bereiken zijn door Kamp Coating Groep de 7 schakels ontwikkeld. Deze schakels maken een ketting die van belang is bij het verwezenlijken van een duurzaam coatingsysteem.

  1. Materiaal en constructie.
  2. Toepassing, corrosie- en klimaatklasse; juiste proces kiezen.
  3. Passend coatingbestek
  4. Voorbehandeling
  5. Aantal laklagen
  6. Keuze laktype
  7. Reiniging en onderhoud

 

Lees meer over Kamp schakels

Kwaliteitsmanagement

Bij Kamp Coating Groep heeft kwaliteitsmanagement een hoge prioriteit. Met de ISO9001: 2015 certificering wordt onze kwaliteit jaarlijks geauditeerd en kunnen we onze klanten op alle gebieden hoogstaande en consistente kwaliteit bieden.

Onze hoge kwaliteit uit zich onder andere in de optimalisatie van onze processen, medewerkers, leveringen en werkvoorschriften. Op al onze vestigingen zijn de kwaliteitsengineers hier dagelijks mee bezig om onze kwaliteit te waarborgen.

Shop Floor Control

Als betrouwbare partner willen we een toegevoegde waarde kunnen leveren waarin we onze levertijd en doorlooptijd waarborgen. Alle gegevens en tekeningen van de artikelen zijn vastgelegd en worden op de werkvloer getoond in het Shop Floor Control systeem, waardoor de fabrieken efficiënt op een hoog digitaal niveau worden aangestuurd.

In ons toekomstige klantenportaal zijn alle relevante ordergegevens zichtbaar, zoals offertes, gereedmeldingen, pakbonnen en facturen. We zijn hier druk mee bezig.

werksnormen

Kamp Coating Groep is gespecialiseerd in het behandelen van oppervlaktes volgens voorgeschreven werksnormen. Deze worden toegepast in uiteenlopende branches zoals automotive, agrotechniek of elektrotechnische omgevingen. Het gaat hier bijvoorbeeld om proces-, zicht- en corrosienormen.

Tevens adviseren wij klanten in het verbeteren van bestaande werksnormen. Doordat we al jaren vanuit uiteenlopende werksnormen van klanten werken kunnen we bedrijven adviseren in het kiezen van de juiste coatingprocessen die aansluiten bij de gewenste klanteisen. Daarnaast kunnen we een rol spelen bij het opstellen van visuele normen. De kennis die we hiervoor in de afgelopen jaren hebben opgedaan hebben we geïntegreerd in onze coating adviesmodule.

research and development

Kamp Coating Groep is de voorloper in de markt op het gebied van ontwikkelingen in de coatingwereld. Door te investeren in technische ontwikkelingen kunnen we onze klanten optimaal bedienen en aan hun vraag voldoen. Daarnaast testen wij dagelijks onze processen en de verwachte levensduur in ons R&D laboratorium door middel van de UVB- en zoutsproei testinstallaties volgens een vastgesteld kwaliteitsprotocol.

 

Meld je nu alvast aan voor het klantportaal!

Vindt uw gewenste coatingsysteem én bekijk binnenkort in één overzicht al uw orderdocumenten zoals facturen, pakbonnen, gereedmeldingen en een orderoverzicht.

Vraag alvast uw persoonlijke login aan om gebruik te maken van onze online services.

 

Contact opnemen met onze verkoopafdeling?

Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516