kwaliteits

gedachte

In het proces van oppervlaktebehandelingen zijn er twee aspecten die de aanleiding geven tot het behandelen van materiaal, namelijk uiterlijke verfraaiing en de bescherming van het product tegen corrosie.

In het proces naar het gewenste coatingsysteem verschilt elke klantwens. Door te luisteren naar de wensen van de klant kunnen we de processen selecteren die leiden naar de gevraagde kwaliteit. Met de kennis en ervaring die we afgelopen decennia hebben opgebouwd kunnen we u als klant optimaal adviseren welke voorbehandeling het beste bij uw wensen past. Meerdere factoren spelen hierin een rol zoals de binnen- of buitentoepassing, het materiaal, de belasting, de gewenste levensduur etc. We nemen hierin de 7 schakels van een duurzaam coatingsysteem mee.

We werken volgens een breed scala aan ISO normen, zodat we u het gewenste systeem kunnen adviseren. Daarnaast focussen we ons op de gestelde visuele eisen. Hieronder vallen de wensen voor onder andere de zichtklasse, glans, kleur etc.

Kwaliteit is geen toeval

‘Doordat we op een professionele manier omgaan met kwaliteitsmanagement, kunnen we onze klanten op alle gebieden hoogstaande en consistente kwaliteit bieden.’ aldus onze kwaliteitsmanager. Deze hoogstaande kwaliteit komt voort uit de sterke samenwerking van mens, proces en machine. Kamp Coating Groep investeert in deze aspecten zoals een modern machinepark, optimalisatie van processen en het opleiden van ons personeel. Zonder de juist opgeleide medewerkers kunnen we niet de kwaliteit bieden die de klant vraagt.

Dagelijkse testen
Onafhankelijke testinstituten
Topkwaliteit op grote schaal
Expertise in kwaliteitsmanagement
Eigen kwaliteits- en R&D laboratorium

de kwaliteit afdeling

Bij Kamp Coating Groep willen we voldoen aan uw verwachtingen. Op elke vestiging bevinden zich kwaliteitsmedewerkers die zich dagelijks op de werkvloer bevinden om de kwaliteit te bewaken en continue te verbeteren.

Het productieproces wordt dagelijks volgens vastgestelde parameters gecontroleerd. Hieronder vallen de badenreeksen, ovens en spuitinstallaties. Tevens worden de behandelde producten volgens vastgestelde kwaliteitseisen getoetst op bijvoorbeeld laagdikte, hechting/kras- of kooktesten.

ONZE werkzaamheden

Dagelijks worden testplaten gecoat om daarna in ons eigen R&D- en kwaliteitslaboratorium tal van testen te ondergaan. Daarnaast testen we op reguliere basis coatsystemen in onze eigen QUV-B en zoutsproeikasten om te testen welke kwaliteit we bereiken en te onderzoeken hoe we dit continu kunnen verbeteren. Op deze manier is onze installatie altijd in topconditie zodat we constant een hoge kwaliteit kunnen leveren.

 

Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516