Missie

Kamp Coating Groep biedt haar klanten een duurzame totaaloplossing met toegevoegde waarde om te voldoen aan de gevraagde kwaliteit. Door ons te focussen op digitalisering zijn we pro actief bezig met automatisering en robotisering kunnen we inspelen op de continue veranderende klantvraag.

Visie

Door middel van het bieden van een meerwaarde aan onze (eind)klant streven we ernaar om langdurige samenwerkingen op te bouwen en de preferred supplier te zijn in de coatwereld. Als kennisplatform voor de oppervlakte behandelende industrie willen we de klant ontzorgen door de inzet van digitale en geautomatiseerde middelen.

dé optimale corrosiewering.

We bieden onze klanten een totaaloplossing aan, daarom adviseren we u graag al vanaf de tekentafel over de coating van uw producten. In dit proces laten we de 7 schakels van een duurzaam coatingsysteem meewegen om de levensduur en kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Uw wensen worden in kaart gebracht en in het proces naar het gewenste coatingsysteem opgenomen.

Coating met meerwaarde
Kwaliteitspartner van formaat
Alles onder één dak
Expert in oppervlaktebehandelingen
Van alle markten thuis

kwaliteitspartner van formaat

In de huidige complexe wereld blijft Kamp Coating Groep in beweging. Door voortdurend te innoveren denken we me u mee in projecten en creëren we elke dag nieuwe kansen. We werken vanuit de kwaliteitsgedachte en zijn daardoor een betrouwbare partner.

We willen onze klanten een totaaloplossing aanbieden, daarom adviseren we u graag over de coating van uw producten vanaf de tekentafel. Daar laten we de 7 schakels van een duurzaam coatingsysteem meewegen om de levensduur en kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Uw wensen worden in kaart gebracht en in het proces naar het gewenste eindresultaat opgenomen.

duurzaamheid

Bij de meeste coatingprocessen wordt veel energie verbruikt. Door gebruik te maken van een duurzaam coatingsysteem wordt een grote stap gezet qua energie- en grondstoffenverbruik van een product. Ook zijn we gecertificeerd voor ISO 9001, in dit zorgsysteem zijn milieu- en Arbo aspecten zijn opgenomen.

Kamp Coating zal op een maatschappelijk verantwoorde manier haar human resources en bedrijfsmiddelen inzetten. Kamp Coating Groep werkt daarom met moderne duurzame technieken voor medewerkers. Er is o.a. geïnvesteerd in cleantech en slimme technologie.

 

Een aantal voorbeelden:

  • Hergebruik van spoelwater
  • Optimaal gebruik van energie door restwarmtesystemen
  • Zelflerende ecomodus en monitoringssystemen om het energieverbruik te minimaliseren
  • Gebruik van infraroodstraling voor het aanbrengen van de primer
  • Gesloten kringloop bij het aanbrengen van KTL / E-coat primer
  • Terugwinning van poeder-overspray
  • Snelkleurwisselsystemen waardoor grondstoffen en energie worden bespaard

We hebben schone fabrieken door speciale coatings op vloeren, kunststofcabines met gebalanceerde afzuiging, veel ventilatie om het klimaat te optimaliseren, optimale verlichting om te werken en om de kwaliteit te bewaken. Ten slotte gebruiken wij No-hangoversysteem en ophangsystemen, waardoor de fysieke belasting wordt verminderd.

ONZE geschiedenis

Kamp Coating Groep is opgericht in 1949 door Jan Frederik Kamp senior. Begonnen als Kamp’s Moffel en Spuitbedrijf en uitgebouwd door de zoons zijn we een echt familiebedrijf. John Kamp, de tweede generatie, is de huidige algemeen directeur van Kamp Coating Groep. Samen met Maarten Waaijenberg vormt hij de directie van Kamp Coating Groep.

Kamp Coating Groep bedient haar klanten vanuit haar vier coatvestigingen in Apeldoorn, Emmen, Vianen en Efté Coating in Eindhoven. Als specialist in innovatieve oppervlaktebehandelingen, zoals KTL, poedercoaten, natlakken, anodiseren en sublimeren geven wij uw producten een nieuwe uitstraling. Uw producten krijgen een langere levensduur en krijgen naar uw wensen en toepassing een specifieke behandeling. Met onze grote capaciteit, up-to-date vakkennis en innovatieve ontwikkelingen behandelen wij uw producten met zorg.

Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516