Proces van poedercoaten

1. VOORBEHANDELING
2. PRIMER
3. TOPCOAT
1. VOORBEHANDELING

In het proces van poedercoaten plaatsen we altijd een voorbehandeling die de bescherming, levensduur en kwaliteit van het coatingsysteem verbeterd. We beschikken over vele keuzes aan voorbehandelingen, zoals ijzerfosfateren met eventuele passivering, Oxsilan, stralen, zinkfosfaat, chromaat (Cr-III), KTL en ODC. Afhankelijk van de toepassing van uw producten wordt de juiste voorbehandeling gekozen die het coatingsysteem compleet maakt.

Onze voorbehandelingen
2. PRIMER

Om aan de gewenste toepassing te voldoen wordt vaak een primerlaag aangebracht die de levensduur van het coatingsysteem verbeterd. Afhankelijk van de toepassing, corrosieklasse en zichtklasse wordt een keuze gemaakt wat het juiste coatingsysteem is voor uw product.

Welk coatingproces past het beste bij uw producten?

Ga naar de coating adviesmodule
3. TOPCOAT

In het proces van poedercoaten wordt altijd een topcoat aangebracht die aan de wensen van de klant voldoet. Hierin zijn de gewenste levensduur, UV-resistentie en zichtklasse belangrijke zaken. Onze verkoopmedewerkers bepalen samen met u op basis van uw vragen of vastgestelde normen het juiste coatingsysteem. Om onze kwaliteit te waarborgen monitoren we dagelijks onze processen en werken we met gerenommeerde toeleveranciers.

 

poedercoaten bij kamp coating groep.

Wij behandelen vele soorten metaal zoals aluminium, staal, RVS, titaan, magnelus, gietaluminium, zincor, sendzimir verzinkt, thermisch verzinkt etc.  Met in totaal tien poedercoatlijnen en twee natlakafdelingen kunnen we zowel kleine als grote series behandelen.

Kamp Coating Groep beschikt over een veelzijdig en doordacht machinepark, waardoor we kleine tot grote producten kunnen behandelen. Hierdoor kunnen we de gevraagde processen zo efficiënt mogelijk behandelen en uw gevraagde kwaliteit waarborgen.

Lees meer over onze vestigingen
Ruud Nijenkamp Geenachtergrond

Wij gaan voor u op zoek naar de juiste coating.

Coating adviesmodule

ontdek alle poedercoating
vestigingen
Ga naar contact

De voordelen van poedercoating
bij Kamp Coating Groep

Topkwaliteit op grote schaal
(Robot) geautomatiseerd
10 coatlijnen
Gekwalificeerde poeders
Coatoplossing op maat
Breed scala aan poeders

Zo hielpen we
onze partners

Alle projecten
Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516