onze kwaliteitlabels

Onze kwaliteit wordt zowel door onafhankelijke bureaus als eindklanten op de kwaliteitseisen geauditeerd. Kamp Coating Groep heeft uiteenlopende certificeringen van eindklanten uit de automotive, agrotechniek en elektrotechnische branches in bezit. Deze resultaten laten zien dat we bovengemiddeld scoren op ons kwaliteitsmanagementsysteem en de kwaliteit van onze processen. 

QIB kwaliteitslabel

De Qualitätgemeinschaft Industriebeschichtung (QIB) is een onafhankelijk kwaliteitslabel in de oppervlakte behandelingen markt voor industriële coaters van staal en aluminium en verzinkt. Als eerste coater in de Benelux heeft Kamp Coating Groep zich gecertificeerd op dit kwaliteitslabel. Daarmee voldoen we aan de strenge QIB-regelgeving en waarborgen we consistent onze kwaliteitsnormen.

We zijn verplicht dagelijks onze processen te testen in onze eigen kwaliteitslaboratoria waarbij de resultaten moeten voldoen aan deze QIB standaard. De kwaliteit van onze processen voldoet daarmee aan de standaard voor veelal internationale klanten. Veel eindklanten houden dit kwaliteitslabel namelijk aan voor hun kwaliteitsnormen en werksnormen. Met deze certificering en onze jarenlange kennis gaan we voor topkwaliteit op grote schaal.

Bekijk onze certificaten. Of neem contact op voor al uw kwaliteitsvragen:

Contact
Portret Esmee Van Riel Geen Achtergrond
neem contact op voor al uw kwaliteit vragen.
Vraag naar onze kwaliteitsmanager

qualisteelcoat

Naast QIB (het Duitse keurmerk) zijn we binnen Kamp Coating Groep ook gecertificeerd voor het Nederlandse keurmerk QUALISTEELCOAT (QSC). QUALISTEELCOAT is een kwaliteitslabelorganisatie die zich inzet voor het handhaven en promoten van de kwaliteit van het voorbehandelen en coaten op staal.

Dit gaat gepaard met strenge richtlijnen en normen waaraan we moeten voldoen op gebied van voorbehandelen, coaten, procesbeheersing en een zeer uitgebreid dagelijks testprogramma op ons lab. Hierbij moet u denken aan tal van testen die we dagelijks uitvoeren op proef panelen die we behandelen in onze fabriek. Voorbeelden hiervan zijn corrosiviteit testen, flexibiliteitstesten en zoutsproei testen.


Deze certificering draagt dus bij aan het waarborgen van de kwaliteit die we leveren aan onze klant. Door Qualisteelcoat worden we gecontroleerd op naleving van de gestelde kwaliteitseisen. Deze maten van kwaliteitslabels wordt in toenemende mate gevraagd in de markt. Door dit label staat de kwaliteit van ons werk op een zeer hoog en constant niveau.

kwaliteit managementsysteem

Jaarlijks laten we ons kwaliteitsmanagementsysteem toetsen aan de hand van de ISO 9001 normering. We waarborgen hierdoor ons kwaliteitssysteem en kunnen dit consequent aan onze klanten aanbieden. Daarnaast voldoen we door middel van deze normering aan de meest gestelde vraag van de klanten.  
     
Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516