anopanel en duropanel

In Eindhoven hebben we al onze diensten onder één dak. Naast onze vestiging Efté Coating bevinden zich Anopanel en Duropanel. We richten ons op de elektronica, maritieme, medische, rail- en infrasector. In deze sectoren voelt Anopanel zich als een vis in het water en begrijpt als geen ander aan welke eisen de producten moeten voldoen.

Alles onder één dak.

De bewerkingen die we bij Anopanel als onderdeel van Kamp Coating Groep uitvoeren zijn eindeloos. Onder één dak bewerken we producten van metaal tot halffabricaat of eindproduct. De mogelijkheid om het complete product onder één dak te kunnen produceren is de toegevoegde waarde van Anopanel. Zonder enige transportstappen draait Anopanel mee in elke schakel.

Ontdek hier alle processen van Anopanel.

Bij Duropanel focussen we ons op het sublimeren van panelen en profielen van verschillende materialen. Sinds 2008 bedienen we de vraag naar krasvaste coatings met een ingebrachte afbeelding of patroon. Met onze innovatieve full-colour sublimatietechniek kunnen we aluminium, verzinkt staal en thermoresistente kunststoffen voorzien van een afbeelding of patroon. Deze wordt aangebracht in het materiaal en afgewerkt met een krasvaste coating voor een langdurige levensduur.

 

Offerte aanvraag voor anopanel of duropanel?
Offerte aanvraag

 

of mail uw offerte aanvragen naar: verkoop@anopanel.nl 

2021 Tayfun Geen Achtergrond

Onze vestigingen

Tayfun Alici
Directeur Anopanel, Duropanel en Efté Coating

+31 (0)40 - 238 08 00

Danielle van Ooijen

Danielle van Ooijen

Order administratie

Huub Everstijn

Huub Everstijn

DTP Duropanel en PimpYourKitchen

Remco Sanders

Remco Sanders

Administratief medewerker

Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516