Kies je
Kamp Coating
vestiging

Apeldoorn Efté Coating Vianen Emmen

Kamp Coating Apeldoorn BV

Bezoek Curaçao 15, 7332 BL Apeldoorn
Bellen +31 (0)55 - 533 34 32

Over deze vestiging

In Apeldoorn hebben we voor elke toepassing een coatoplossing. Offerte aanvragen? Gebruik onze aanvraag button of mail naar: verkoop@kampcoating.nl

 

Over Kamp Coating Apeldoorn

Op onze gerobotiseerde coatlijn voorzien we hoogwaardige producten van een dunne laag voorbehandeling: een Oxsilan conversielaag met een high tech snel kleurwissel spuitcabine. Daarnaast beschikken we in Apeldoorn over een unieke zware coatwerk lijn. Deze lijn kan grote afmetingen aan (8000x2000x2500) en een hoog gewicht (2000 kg) en toch is deze lijn volledig geautomatiseerd middels een inline machinale straalmachine geschikt voor plaatwerk vanaf 3 mm. Zwaar coatwerk wordt hier gespoten door middel van een volautomatische robot spuitcabine voorzien van een Dynamic Contour Herkenning voor grote 3D objecten. 

Bekijk ons team

 

Deze coatlijn staat in lijn met de KTL badenreeks. Met een reeks van 14 baden worden de producten ontvet, gebeitst en voorzien van trikation zinkfosfaat en de corrosiewerende KTL primer. Door deze combinatie realiseren we korte doorlooptijden en doordat we de producten niet overhangen wordt een hoge efficiëntie bereikt.

 

Efté Coating BV

Bezoek Park Forum 1304, 5657 HK Eindhoven
Bellen +31 (0)40 - 238 08 80

Over deze vestiging

In Eindhoven beschikken we niet alleen over poedercoatlijnen, maar ook over twee natlakcabines. Offerte aanvragen? Gebruik onze aanvraag button of mail naar: verkoop@eftecoating.nl

 

Over Efté Coating

De grootste coatlijn is voorzien van een duo spuitcabine waardoor een poeder primer en poeder toplaag achter elkaar aangebracht kunnen worden en is daardoor geschikt voor sublimatie coatings. Op deze manier wordt duurzaam en efficiënt geproduceerd op het hoogste kwaliteitsniveau.

Bekijk ons team

 

Doordat Efté Coating zich onder hetzelfde dak als Anopanel en Duropanel bevindt hebben we in Eindhoven de mogelijkheid om totaaloplossingen aan te bieden. In combinatie met poedercoaten of natlakken kunnen de voorbehandelingen ijzerfosfateren, chromateren, zirkoniseren en anodiseren worden ingezet.

Kamp Coating Vianen BV

Bezoek Korte Dreef 10, 4131 PM Vianen
Bellen +31 (0)347 - 373 201

Over deze vestiging

In Vianen beschikken we over 2 nieuwe poedercoatcabines om uw producten te voorzien van de beste kwaliteit. Offerte aanvragen? Gebruik onze aanvraag button of mail naar: verkoop@kampcoating.nl

 

Over Kamp Coating Vianen

De centraal gelegen vestiging in Vianen heeft twee coatlijnen in productie met de nieuwste robot spuitcabine met poederpompen. Daarnaast beschikt Vianen over een nieuwe voorbehandelingstunnel met de high tech voorbehandeling Oxsilan. In combinatie met de nieuwe snel kleurwissel poedercoatinstallatie met line management behandelen we uw grote producten met een nog hogere kwaliteit.

Bekijk ons team

 

Uniek in Vianen is de mogelijkheid om lange lengtes tot 6,5 meter op een high speed doorlooplijn te coaten met als voorbehandeling ijzerfosfateren in combinatie met een of meerdere poedercoatlagen.

Wat we hier aanbieden

Kamp Coating Emmen BV

Bezoek Kapitein Nemostraat 14A, 7821 AC Emmen
Bellen +31 (0)591 - 658 566

Over deze vestiging

Vele bedrijven gingen u in Emmen voor die de pluspunten van onze groep benutten. Offerte aanvragen? Gebruik onze aanvraag button of mail naar: emmen@kampcoating.nl

Over Kamp Coating Emmen

Op onze vestiging in Emmen staat onze nieuwste coatlijn voorzien van de moderne en hoogwaardige voorbehandeling Oxsilan al dan niet in combinatie met stralen. De coatlijn met alleen stralen als voorbehandeling is geschikt voor grote en zware producten. In deze vestiging wordt ook op voorraad geproduceerd waarbij producten middels orderpicken worden uitgeleverd aan de eindklanten.

Wat we hier aanbieden

Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516