Staalbouw en verdiepingen

1 augustus 2022 | Eindhoven

Het gaat ongelofelijk snel! De helft van het geraamte van het gebouw is al geplaatst en de eerste verdiepingen zijn al duidelijk te zien. Er wordt door de mensen van Brink Staalbouw hard doorgewerkt.

Ook is de liftschacht al geplaatst en de eerste putten voor de chemicaliën opslag, straalmachine en poedercoatcabines zijn gegraven.

Over onze nieuwbouw

Kamp Coating Groep blijft groeien en daarom zijn we trots dat we aan u mogen presenteren: Nieuwbouw Park Forum Kamp Coating Groep en Anopanel. Na jaren van voorbereidingen is de bouw gestaart in maart 2022 en zullen we in de loop van 2023 de vernieuwde mega locatie in gebruik gaan nemen.

Op onze nieuwe locatie bieden we u onze high end totaaloplossing aan die u van ons gewend bent en sluiten onze processen nog nauwer op elkaar aan. Waar Anopanel zich specialiseert in het ontwikkelingen van technische metaaloplossingen, Efté Coating hoogwaardige finishing realiseert en Duropanel grafische bewerkingen toepast, en dat straks allemaal onder hetzelfde dak van deze megafabriek. De investering in deze fabriek zorgt voor een verhoging van onze productcapaciteit en bundeling van onze krachten.

Park Forum, Eindhoven
Voorjaar 2023
Anopanel, Duropanel en Efté Coating

Nieuwbouw artikelen

FUndering

1 juli 2022 | Eindhoven

De fundering van Kamp Coating Groep is natuurlijk het personeel. Maar ook op onze nieuwbouw locatie op Park Forum in Eindhoven is de fundering gestort. De basis voor onze grootse fabriek staat en de staalbouw gaat beginnen.

In het ontwerp is voor een staalconstructie gekozen die een ruime fabriek opzet en tevens circulair maakt. Binnenkort meer.

De eerste paal

24 mei 2022 | Eindhoven

We zijn begonnen! De eerste paal is de grond ingeslagen tijdens een feestelijk moment op de nieuwbouw locatie van Efté Coating, Anopanel en Duropanel. Verschillende bouwpartners voor dit project waren aanwezig om onder het genot van een hapje en een drankje de aftrap van het bouwproject te vieren.

De eerste grondwerken

29 maart 2022 | Eindhoven

De medewerkers van Van Berkel Groep hebben de eerste grondwerken uitgevoerd op Park Forum. Op het terrein zijn de graszoden gefreesd om de grond klaar te maken voor het 'echte' grondwerk.

Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516