Buitenkant fabriek

We zijn trots om deze beelden te delen die laten zien hoe groot onze nieuwe fabriek in Eindhoven gaat worden. Momenteel zijn we alle apparatuur aan het installeren zodat de productie binnenkort van start kan gaan. Blijf op de hoogte voor meer informatie!

Over onze nieuwbouw

Kamp Coating Groep blijft groeien en daarom zijn we trots dat we aan u mogen presenteren: Nieuwbouw Park Forum Kamp Coating Groep en Anopanel. Na jaren van voorbereidingen is de bouw gestart in maart 2022 en zullen we in de loop van 2023 de vernieuwde mega locatie in gebruik gaan nemen.

Op onze nieuwe locatie bieden we onze high end totaaloplossing aan die u van ons gewend bent en kunnen we binnenkort onze processen nog nauwer op elkaar laten aansluiten. Anopanel specialiseert zich in het ontwikkelingen van technische metaaloplossingen, Efté Coating realiseert hoogwaardige finishing en Duropanel past grafische bewerkingen toe. Medio 2023 kunnen we dat straks allemaal onder hetzelfde dak aanbieden! De investering in deze megafabriek zorgt voor een verhoging van onze product capaciteit en bundeling van onze krachten.

Park Forum, Eindhoven
Voorjaar 2023
Anopanel, Duropanel en Efté Coating

Nieuwbouw artikelen

BADENREEKS VIANT

De nieuwe badenreeks van VIANT - stroomloos KTL/E-Coat - staat inmiddels in ons nieuwe pand in Eindhoven. Met de badenreeks kunnen we onze capaciteit vergroten en meer vierkante meters coaten. Van de opbouw van deze badenreeks hebben we een filmpje gemaakt die we graag laten zien.

Timelapse nieuwbouw

Medio november | Eindhoven

De afgelopen tijd is er keihard gewerkt aan het nieuwe pand van Efté Coating, Anopanel en Duropanel. Het bouwproces van de afgelopen tijd hebben we vastgelegd doormiddel van een timelapse. De buitenkant van het gebouw staat helemaal overeind en nu is het tijd om de binnenkant helemaal vorm te geven. Wij danken onze bouwpartners voor de geleverde inspanning:

  • Bouwen met Credon
  • B-smart funderingen b.v.
  • Brink Staalbouw
  • Van Berkel

Staalbouw en verdiepingen

1 augustus 2022 | Eindhoven

Het gaat ongelofelijk snel! De helft van het geraamte van het gebouw is al geplaatst en de eerste verdiepingen zijn al duidelijk te zien. Er wordt door de mensen van Brink Staalbouw hard doorgewerkt.

Ook is de liftschacht al geplaatst en de eerste putten voor de chemicaliën opslag, straalmachine en poedercoatcabines zijn gegraven.

FUndering

1 juli 2022 | Eindhoven

De fundering van Kamp Coating Groep is natuurlijk het personeel. Maar ook op onze nieuwbouw locatie op Park Forum in Eindhoven is de fundering gestort. De basis voor onze grootse fabriek staat en de staalbouw gaat beginnen.

In het ontwerp is voor een staalconstructie gekozen die een ruime fabriek opzet en tevens circulair maakt. Binnenkort meer.

De eerste paal

24 mei 2022 | Eindhoven

We zijn begonnen! De eerste paal is de grond ingeslagen tijdens een feestelijk moment op de nieuwbouw locatie van Efté Coating, Anopanel en Duropanel. Verschillende bouwpartners voor dit project waren aanwezig om onder het genot van een hapje en een drankje de aftrap van het bouwproject te vieren.

De eerste grondwerken

29 maart 2022 | Eindhoven

De medewerkers van Van Berkel Groep hebben de eerste grondwerken uitgevoerd op Park Forum. Op het terrein zijn de graszoden gefreesd om de grond klaar te maken voor het 'echte' grondwerk.

Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516