ISO9001:2015 normering opnieuw behaald

Geslaagd! Kamp Coating Groep is vorige week door Kiwa na meerdere jaren op rij geauditeerd op de ISO9001: 2015 normering en we mogen met trots zeggen dat we binnen Kamp Coating Groep wederom voldoen aan deze norm met ons kwaliteitsmanagement systeem.

Kwaliteit is geen

toeval!

‘Doordat we op een professionele manier omgaan met onze kwaliteitsmanagement, kunnen we onze klanten op alle gebieden hoogstaande en consistente kwaliteit bieden.’ aldus onze kwaliteitsmanager Erwin Achterkamp.

Bij Kamp Coating Groep staan we voor kwaliteit en het continue verbeteren hiervan. Dit komt terug in onze installaties, werkprocessen, personeel en natuurlijk in de resultaten van onze diensten. In elke stap in het proces wordt de kwaliteit voorop gesteld en houden we de resultaten nauwlettend gedurende het proces in de gaten. Op deze manier leveren wij u de kwaliteit die gevraagd wordt.

 We werken volgens een breed scala aan ISO normen, zodat we u het gewenste systeem kunnen adviseren. Daarnaast focussen we ons op de gewenste visuele eisen. Hieronder vallen de wensen voor onder andere de zichtklasse, glans, kleur etc.

Erwin Achterkamp Geenachtergrond

Meer weten over onze kwaliteit?

Bel Erwin

Liever
bellen?
055 - 533 34 32
Logo QIB RZ RGB Transparant
QSC Logo Geen Achtergrond
Kiwa ISO certificering
Group 2516