Wilt u een product van een speciale kleur of beschermlaag voorzien? Wij kunnen u daarbij helpen. De Kamp Coating Groep is dé businesspartner op het gebied van poedercoaten in Nederland en veelzijdig als het gaat om het aanbrengen van bescherming, kleur en glans op de meest uiteenlopende materialen. Onze ervaring en expertise voldoen aan de eisen van onze opdrachtgevers: het behalen van topkwaliteit.

Alle denkbare kleuren verzameld in onze kleurkamer

De ene kleur is de andere niet en de manier waarop kleuren worden toegepast, bepaalt doorgaans het succes. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze kleurkamer. Hier geven we u inzicht in de manier waarop we uw producten kunnen afwerken en wat het uiteindelijke resultaat wordt.

Unieke collectie met meer dan 1000 kleuren

U treft in onze kleurkamer een uitgebreide verzameling kleuren aan. U kunt bij ons terecht met uw speciale wensen. Niet alleen wat kleur betreft, maar ook als het gaat om het aanbrengen van een bepaalde oppervlaktestructuur of een metallic coating. Voor de afwerking van uw producten maken wij gebruik van het complete RAL-kleurengamma. Wij volgen de ontwikkelingen op ons vakgebied continu op de voet en kunnen u in iedere situatie optimaal van dienst zijn.