Milieubewust in alle opzichten!

Verantwoord ondernemen komt op verschillende manieren tot uiting. Een duurzaam coatingsysteem zal gedurende de levenscyclus van het product optimale bescherming bieden en de levensduur verlengen. Een duurzaam coatingprocedé zal tijdens het aanbrengen van de coating het best scoren qua ecologische footprint.

Kamp Coating onderkent dit sinds jaar en dag en werkt met moderne duurzame technieken. Poedercoaten op zich biedt al vele voordelen. In vergelijking met het traditionele natlakken geeft poedercoaten een hardere en meer flexibele laklaag en komen er geen schadelijke stoffen vrij tijdens het proces. Het zorgt voor een duurzame bescherming van uw producten en beperkt het onderhoud tot een minimum.

Voor medewerkers is geïnvesteerd in cleantech en slimme technologie. Schone fabrieken door speciale coatings op vloeren, kunststofcabines met gebalanceerde afzuiging, veel ventilatie om het klimaat te optimaliseren, optimale verlichting om te werken en om de kwaliteit te bewaken. Ten slotte gebruiken wij No-hangoversysteem en ophangsystemen, waardoor de fysieke belasting wordt verminderd.

Dit zal een sterk effect hebben op het werkklimaat van het personeel in de bedrijven. Schone fabrieken zijn prettig om in te werken en zijn positief voor de kwaliteitsbeleving.